DJ Safri is een van de toonaangevende worldgroove DJ's van Nederland. Hij zoekt de fijnste exotische ritmes en melodieën uit alle hoeken van de wereld bij elkaar en mixt ze naadloos aan elkaar. Van Noord naar Zuid, van Oost naar West en van Vintage tot Urban.
Het resultaat: een onweerstaanbare globale smeltkroes, de perfecte soundtrack voor de huidige wereld waarin de grenzen steeds verder vervagen!

Safri draait zo ongeveer alle stijlen waarop wereldwijd wordt gedanst, al dan niet in één 'hot&spicy' mix gecombineerd: Latin, Afrobeat, Oriental, Balkan Beats, Bollywood, Tropical, Cumbia, Asian Underground, Chaâbi, Kwaito, Baile Funk.... en nog veel meer!

DJ SAFRI - Global Dance Music

DJ Safri draait door het hele land (en daarbuiten), op zeer uiteenlopende plekken. Variërend van de bekende festivals (waaronder Lowlands), de hotste club (Paradiso, Tivoli), speciale locaties (zoals musea) maar ook bedrijfsevenementen en privé feesten.

Elke maand is Safri te horen op Concertzender radio met een eigen mix, in het programma 'Solta a Franga'. Alle voorgaande mixen zijn nog terug te luisteren.

Aanvankelijk was Safri vooral gespecialiseerd in 'oosterse' grooves. Hij heeft een enorme kennis en collectie van Orientaalse, Indiase, Turkse, Noord-Afrikaanse en Gypsy dansmuziek. Dit was o.a. te horen op de baanbrekende Mystic Grooves party's, waar Safri in 2003 mede-oprichter en vaste DJ van was, in clubs als Rasa, de Melkweg, Tivoli, Paradiso en op festivals.

Voor komende optredens zie de agenda. Voor een overzicht van waar hij in het verleden zoals te horen was zie credits.

Remix & Produkties

Een deel van de muziek die Safri draait heeft hij bewerkt of geremixed, zodat het beter in zijn sets past. Tot nu toe blijven deze speciale versies alleen voor zijn eigen gebruik, maar in de nabije toekomst zullen enkele ervan worden uitgebracht.
Op het podium treedt hij soms op samen met dansers en live muzikanten met instrumenten als sitar, darbuka, tablas en fluit. (zie extra's voor details).

Meer info: History ~ Inspiration ~ Frequently Asked Questions ~ Flyer Gallery